LET US SING A NEW SONG WITH OUR LIVES

“Artiesten zijn schatbewaarders van schoonheid, boodschappers en getuigen van hoop voor de mensheid.” Paus Franciscus, dec. 2016

Elke maatschappij heeft dromers nodig die ‘out of the box’ kunnen denken en buiten de lijntjes durven te kleuren. UPrayse! wil bouwen aan een artistieke gemeenschap waarin kunst, in de brede zin van het woord, de ruimte krijgt om te ontstaan en de wereld in te gaan om die wereld Gods schoonheid te laten zien.

Bij UPrayse! geloven we in de helende kracht van Gods schepping, van muziek en dans, van woord en beeld, van een leven in gemeenschap met anderen. In dat geheel ben jij als persoon belangrijk, wie je bent, waar je vandaan komt en waar je heengaat.

Bij Uprayse! willen we artiesten en creatievelingen samenbrengen om in een ‘oase van schoonheid’ scheppend op zoek te gaan naar wat God door ons heen aan zijn kerk en de wereld wil geven. We willen ons door Hem laten verassen op deze weg, en ontvangen wat op ons pad komt.

 

Musicus, danser, schilder, tekenaar, fotograaf, schrijver, grafisch vormgever, beeldend kunstenaar, keramist, natuurliefhebber, poppenmaker, mode ontwerper, professioneel of amateur, zelfverzekerd of nog zoekend…..

Kom zoals je bent, en zie!

BAS & CISSY

ONZE FOUNDERS

IMG_9525

Bas is classicus en theoloog, maar ook musicus in hart en nieren.

Hij werkte 18 jaar voor de Nationale Raad voor Liturgie en is momenteel werkzaam als Internationaal verantwoordelijke Muziek en Liturgie voor de gemeenschap Emmanuel (Emmanuel Music).

Cissy is dirigente en vocalist. Zij werkt als ZZP-er voor verschillende projecten op het gebied van muziek, tekst, musical en productie. Schoonheid is haar passie en haar missie: in menselijke relaties, in kunst en muziek, in de eenvoud van de dingen en het leven zelf. 

IMG_9550